• + 381 32 327 524
  • + 381 066 327 524

O nama

Vlasnik ordinacije Derma Viva je dr Antonela Vučetić. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu, gde je završila i specijalističke studije i stekla zvanje specijaliste dermatovenerologije. Član je Udruženja dermatovenerologa Srbije i redovan je učesnik domaćih i stranih kongresa iz područja dermatovenerologije i estetske dermatologije, a kroz brojne kurseve i radionice konstantno se usavršava u cilju postizanja maksimalnog kvaliteta svojih usluga.

“Od 2007.godine, od kada je osnovana ordinacija Derma Viva, trudimo se da sa svojim pacijentima pružimo najbolji kvalitet usluge. Primenjujemo najnovija saznanja iz oblasti dermatologije i estetske dermatologije, koristimo vrhunsku tehnologiju i visokokvalitetne, klinički dokazane proizvode, što nam omogućava postizanje odličnih rezultata. Stručno i profesionalno pristupamo svakom pacijentu, kako bi smo došli do najboljeg rešenja za njegov problem”.

Naš pristup

Ostvarite maksimalnu korist od vašeg dolaska u ordinaciju Derma Viva


Dodjite nekoliko minuta ranije pre zakazanog termina, i uz neko osveženje, upoznajte se sa proizvodima medicinske kozmetike sa kojom radimo, a mi ćemo Vam rado odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati Vam savet za negu Vaše kože.
Ukoliko prvi put želite da radite neki od naših tretmana, trudimo se da Vas kroz konsultativni pregled upoznamo sa tretmanom i njegovim rezultatima, da odgovorimo na sva Vaša pitanja i da donesemo odluku o najboljoj mogućoj opciji za vas.
Brinemo o Vašoj sigurnosti, pa Vas molimo da nas obavestite ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih tegoba, pijete lekove ili ste trudni, kako bismo naš rad i tehnike prilagodili Vašem stanju.
Važno nam je Vaše mišljenje. Kako bi naša usluga uvek bila na visokom nivou, Vaše iskustvo u ordinaciji Derma Viva kao i predlozi su uvek dobrodošli.
Ukoliko želite da otkažete ili promenite termin za pregled ili tretman, molimo Vas da to uradite namanje 24h pre zakazanog termina.