Centar lepote i zdravlja vaše kože
Tokom decenija karijere uverila sam se da vam je veoma važno da vaše telo bude vitko i zategnuto, bez celulita i nepotrebnih malja. Značajno vam je i da vaša kosa bude gusta i sjajna. Najčešće, ipak, vaše želje odnose se na svežinu, blistavost , mladalački izgled i zdravlje vaše kože. U Derma Vivi smo našli rešenja za svaku vašu želju. Shodno vašim potrebama, naravno, najviše truda uložili smo u nova saznanja i primenu nove tehnologije kada je u pitanju koža. Dugo se verovalo da na izgled i zdravlje naše kože presudno utiče genetika, a da zatim slede ishrana, pušenje, stres, zaštita od sunca i nega… Ali, iako ne negiraju značaj stila života, u novije vreme naučna istraživanja sve ubedljivije dokazuju da je za zdravlje i izgled kože presudna nega. Da li to znači da će ukoliko redovno čistite kožu i nanosite kreme za negu i zaštitu od sunca vaša koža uvek izgledati onako kako želite? Nažalost ne.
Zbog stresnog i brzog način života,sa jedne strane, i prirodnog procesa starenja, sa druge strane, čak i kada je redovno čistimo i negujemo naša koža ne može samo uz pomoć nege da se izbori sa svim negativnim uticajima koji ugrožavaju njenu lepotu i zdravlje. Zbog toga izgleda umorno, masti se ili reaguje alergijski, sklona je pojavljivanju fleka… Nega u tome može da pomogne. Posebno ako je izabrana u saradnji sa stručnjakom. Ali, nije dovoljna. U to ste se sigirno uverile i same. Da li to znači da je bitka za blistav, ujednačen ten i baršunastu kožu izgubljena? Na sreću, ne. Zahvaljujući naučnim saznanjima u oblasti dermatologije i estetske dermatologije, kao i napretku tehnologije u ovoj oblasti, zdrava i lepa koža, prirodno podmlađeno, sveže lice sa ujednačenim tenom, moguće je u svim godinama i to bez invazivnih tretmana. Tome posebno doprinosi ubrzani razvoj laserske tehnologije koja omogućava se uz procedure koja traju kratko i ne ostavljaju tragove na koži, pospeše prirodni potencijali kože, i time na duže staze održi i povrati njena čvrstina, elastičnost, zategnutost i svežina.
Ali, kako u mnoštvu tretmana, bilo da se sprovode uz pomoć laserske tehnologije ili nekih drugih medicinskih sredstava i metoda, izabrati pravi, to jest baš onaj tretman koji odgovara vašoj koži? Moj savet je da najpre pažljivo izabarete centar ili ordinaciju, tj stručnjaka kome ćete pokloniti poverenje. Pre primene tretmana dobro se infomišete i pitajte sve što vas zanima o načinu na koji tretman ili medicinski uređaj deluje i koje efekte možete postići. Nakon toga u međusobnoj saradnji odredite pristup kojim ćete najpotpunije ostvariti svoje ciljeve. Ukoliko sledite ove korake vaša koža, kao i kosa i telo, mogu već danas, ali i za deset godina, izgledati upravo onako kako želite kada se pogledate u ogledalo. Znam da vam je to važno. I u tome vas podržavam, jer mnoge stvari budu i prođu, a sa svojim odrazom u ogledalu živimo svaki dan. Vaša dr Antonela
Ovaj veb sajt koristi kolačiće

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.